Luxura zonnenbanken

 

Luxura X10

De Luxura X10 is de topper van onze zonnestudio in Schiedam en we hebben er 2. Deze zonnebank staat bekend om zijn luxe features, ultiem comfort, zijn ruimte, 3d surround met subwoofer, en natuurlijk het prachtige resultaat in 20 minuten. Wil je nog langer, je kunt maximaal 30 minuten je mini vakantie vieren.De indrukwekkende bruiningsresutlaten zijn te danken aan de 52 x 160W, speciale SLi gezichtsbruiners, speciale collageenlampen voor een goede verzorging maken het plaatje compleet. De comfotabele wijze waarop deze resultaten worden bereikt tijdens de zonnesessie prikkelt alle zintuigen van de zonaanbidder. Het eye/catching design met uitgekiende verlichting, perfecte geluidskwaliteit, strelende ventilatie voor lijf en gezicht, verkoelende nevel, comfortabele ligging en en een gebruiksvriendelijk display.

761392996026__DSC3498-1.JPG

maxresdefault.jpg

 

 

Luxura X7

De Luxura X7 is een zonnebank te gebruiken voor de beginnende zonner maar ook voor de gevorderde zonner. Ook deze zonnebank staat bekend om zijn luxe features, ultiem comfort, 3d surround met subwoofer en natuurlijk het prachtige bruiningsresultaat in 20 minuten. het is mogelijk om maximaal 30 minuten te zonnen onder de X7.  De X7 heeft 42 160W lampen en 4 gezichtsbruiners, een MP3 aansluiting

Collageen lampen

Collageen lichttherapie is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van welness. Het is een huidverjongende behbdeling met als resultaat, een strakkere, gezondere en frisse huid. Wij bieden dit aan onder  onze X7 en X10 zonnebanken.